Maak Kerst gezellig en intiem met boeken: IJslandse stijl

Jólabókaflóðið: laat de boeken maar over tafel stromen tijdens kerst! Maak Kerst dit jaar extra gezellig en intiem door samen met elkaar boeken te lezen en voor te lezen aan elkaar, volgens de IJslande traditie.

Wil jij iets anders doen met Kerst?

*Lees een boek voor aan tafel of op de bank

*Geef een gesigneerd boek cadeau

* Plan een leesavond of -middag in voor de kids

Tijdens de feestdagen is er natuurlijk alle tijd om lekker te lezen. Onder de warme deken kruipen en avonturen beleven in een magische wereld, thee of chocolademelk binnen handbereik, even een momentje voor jouzelf. Ook tijdens Kerst zelf kan je iets met boeken doen. Maak Kerst gezellig door aan jouw kind voor te lezen of geef een boek als cadeau en lees vervolgens met z’n allen direct in zijn/haar gekregen cadeautje in de woonkamer of in de keuken, zoals ze dat in IJsland doen. Op zoek naar een leuk boek als cadeau voor tieners? Scroll dan verder!

Regel meteen een cadeau!

Wanneer jij dit boek als cadeau voor de feestdagen bestelt, krijg jij een mooi kaartje met een code voor 20% korting op deel 2 van Jonas Dubelaar in de gehele maand januari. Wat moet je doen? Vermeld “cadeau voor de feestdagen” bij jouw bestelling van dit boek en dan komen de korting en het boek samen jouw kant op!

Laat je kind eens hiernaar luisteren. Is voorlezen voor jullie een leuk idee voor Kerst?

Meer inspiratie? Combineren is ook mogelijk! Bekijk het in de webwinkel