Feestdagen 2022

feestdagen, kerst, sinterklaas, cadeau, cadeautip, cadeauinspiratie, boek, lezen, jonas dubelaar, annemiek steur, jeugdboek, dyslexie

Laten we deze feestdagen bewijzen dat een boek een super leuk cadeau is. Een cadeau dat avontuurlijk is, ontspannend, waar je jezelf in kan verliezen en wat je niet na één keer lezen weggooit. Een speciale gebonden hardcover editie met hoofdstukversiering en een landkaart, ingepakt en gesigneerd door de auteur zelf. Hoe vaak krijg je zoiets cadeau?

Over de boekenserie “Jonas Dubelaar”

De jeugdfantasyreeks “Jonas Dubelaar” (10+) is bedoeld om een fijne leeservaring te geven aan jongeren. Ook als hij/zij moeite heeft met lezen (b.v. dyslexie). Omdat het leuk is en niet omdat het moet. Van Nederlandse bodem en voor jongens en meiden die lezen al leuk vinden en voor wie dat nog kan ontdekken.

dyslexie, hoofdstuk, inkijk, boek, lezen
Lettergrootte en hoofdstukversiering uit deel 2

“Grezhel, het horloge en de draak” is het eerste deel uit deze reeks voor 10 jaar tot onsterfelijk. De hoofdpersoon Jonas vindt een mysterieus zakhorloge op zolder, prutst ermee en wordt daardoor naar een magische wereld gesleurd. De drakenrijder die hem vindt, ziet meteen dat hij niet uit zijn wereld komt en vraagt hem mee te gaan naar de hoofdstad van Sjen’na om een magische test te ondergaan. Ga samen met Jonas het avontuur aan, maak kennis met een nieuwe wereld en leer magie samen met een draak.

Bekijk hier het inkijkexemplaar of schrijf je in voor “De gevangenneming van Iogar” voor een uitgebreidere indruk van de verhalen van Jonas Dubelaar en oordeel zelf.

Speciaal Feestdagen aanbod

  • 3 gesigneerde exemplaren (Deel 1, 2 en 3 van Jonas Dubelaar)
  • Speciaal bericht voor de ontvanger van het cadeau
  • Gratis inpakservice
  • Gratis verzending
  • Gratis boekenleggers (2x)
  • Totaal: €60,- (je bespaart €9,15)
  • Aanbod loopt van 22 oktober t/m 29 december

Delen binnen de Jonas Dubelaar-serie

Wat vonden anderen?

“Mijn zoon van 10 vond het een fantastisch boek en heeft het in 1 ruk uitgelezen. Dankjewel! Dit maakt ons leven een stuk draaglijker.”

“Ik heb zo genoten van dit verhaal! Een erg unieke wereld en magie. Het is een jeugdboek, maar dat maakt het niet minder leuk voor oudere lezers. Fijne vlotte schrijfstijl en je wordt zo het verhaal in gezogen! Zeker een aanrader voor alle Harry Potter en draken fans.”

“Wat een verrassend leuk jeugdboek is “Grezhel”. Ik heb het boek van begin tot het eind met veel plezier gelezen. Het boek leest erg fijn weg en je wordt meegenomen op een bijzondere reis. De doelgroep is van 10 t/m 14 jaar; het boek is daar echt goed voor geschreven.”

Lees hier meer recensies.

Volg Annemiek Steur/Jonas Dubelaar op

Heb je vragen over bepaalde informatie, jouw bestelling of iets anders? Neem dan contact op via dit formulier. We helpen je graag z.s.m.

Of

Visie

Wie heeft er nu nog niet over gehoord? Het dalende leesniveau, het verdwijnen van bibliotheken, dé lijst waarvan de meeste titels zijn die je (groot)ouders nog hebben gelezen, de boekhandels in een lastig parket. Boeken van Nederlandse bodem boksen op tegen Engels en vertaald werk en krijgen geen evenredige vertegenwoordiging. In dit landschap wil ik graag met mijn boeken bijdragen aan een beeld dat er leuke oorspronkelijk Nederlandse boeken zijn voor 10+, óók als je een leesuitdaging hebt. Laten we samen het signaal uitdragen dat Nederlandse boeken het waard zijn om gelezen te worden en dat lezen een normaal en essentieel onderdeel van het leven is.