Voorbestelling Jonas Dubelaar deel 4

Het is bijna zover! De publicatie van het vierde deel van Jonas Dubelaar staat gepland voor 5 augustus 2024. De titel is “Eiftrinee, verboden boeken en de elf”.

De voorverkoop heeft twee verschillende aanbiedingen. In beide gevallen ontvang je in aanloop naar de publicatiedatum een deleted scene.

  1. Het vierde deel van Jonas Dubelaar. Exclusief verzending. Bij het afrekenen kun je ook kiezen om het op Castlefest op te halen. Prijs: €22,50.
  2. Een boekenbox. Wat zit erin? Het vierde deel van Jonas Dubelaar, een drakenketting, een 3D drakensleutelhanger van Draakenzo en een kaars in de vorm van een drakenkop. Exclusief verzending. Ook af te halen op Castlefest. Prijs: €50,-

NB Belangrijke informatie over signeren: Geef bij je bestelling bij “bestelnotities” aan als je het gesigneerd wil hebben en zo ja, voor wie. Kom je er niet uit? Neem dan eerst contact op via whatsapp of email (zie onderaan de pagina).

1) Schaf hier Jonas Dubelaar deel 4 aan

Voorverkoop Jonas Dubelaar IV – Eiftrinee, verboden boeken en de elf

22,50 incl. BTW

Beschikbaar via nabestelling

Flaptekst: Tijdens Jonas’ zomer bij zijn familie in Sjen’na broeit een groots plan om Maereis’ tirannie schade toe te brengen. Ondertussen gaat zij op een zoektocht naar een legendarische scepter om haar macht en controle uit te breiden. Terwijl Jonas groeit in zijn rol als een uitverkorene, begint hij te twijfelen over hoe deze wereld in elkaar steekt. Is alles wel zo zwart-wit als hem wordt voorgeschoteld? Daardoor komt hij voor een keuze te staan die Sjen’na voorgoed zal veranderen.

2) Schaf hief de boekenbox aan

Boekenbox voorverkoop Jonas Dubelaar IV – Eiftrinee, verboden boeken en de elf

50,00 incl. BTW

Beschikbaar via nabestelling

  • 3D drakensleutelhanger (Draakenzo)
  • drakenketting
  • drakenkaars
  • gesigneerd
  • persoonlijke notitie van de auteur
  • feestelijk ingepakt

Wat vonden anderen?

“Mijn zoon van 10 vond het een fantastisch boek en heeft het in 1 ruk uitgelezen. Dankjewel! Dit maakt ons leven een stuk draaglijker.”

“Het is een legendarisch boek, echt een aanrader, 10 sterren als het kon! Je krijgt een betere kijk op de politiek van Sjen’na; wat in het echte leven stom is, is in een fantasie wereld weer knijter cool en interessant.”

“Ik heb zo genoten van dit verhaal! Een erg unieke wereld en magie. Het is een jeugdboek, maar dat maakt het niet minder leuk voor oudere lezers. Fijne vlotte schrijfstijl en je wordt zo het verhaal in gezogen! Zeker een aanrader voor alle Harry Potter en draken fans.”

“Wat een verrassend leuk jeugdboek is “Grezhel”. Ik heb het boek van begin tot het eind met veel plezier gelezen. Het boek leest erg fijn weg en je wordt meegenomen op een bijzondere reis. De doelgroep is van 10 t/m 14 jaar; het boek is daar echt goed voor geschreven.”

Lees hier meer recensies.

Vragen, specifieke wensen, iets anders? Neem contact op. We helpen je graag.

Deel de informatie over de voorverkoop van “Jonas Dubelaar deel 4” via:

Volg Annemiek Steur/Jonas Dubelaar op