Boek mij!

Welkom op de boekingspagina van Annemiek Steur voor lezingen en schoolbezoeken. Hier kun je informatie vinden over het boeken van Annemiek Steur voor uw evenement of schoolbezoek. Voor meer details en beschikbaarheid kun je via de onderstaande knop contact opnemen.

Al sinds haar 16e inspireert Annemiek Steur jongeren om hun dromen na te jagen. Ze verscheen in de eerste editie van het boek “Koplopers”, waarin 10 inspirerende ondernemers hun verhaal doen en in het voetlicht worden gezet. Annemiek Steur heeft ruim 10 jaar ervaring in het zelf-uitgeven van fantasy boeken en haar eerste vertaling van “Vitya Malonti” naar het Chinees bereikte zij op 22-jarige leeftijd. Zij is gewoonlijk te vinden op fantasy en middeleeuws gethematiseerde evenementen, zoals Castlefest, Elfia en Fantasyfest.

Zij is beschikbaar voor schoolbezoeken vanaf groep zes tot en met de derde klas van de middelbare school. Ook geeft zij lezingen over het schrijverschap, hoe het is om als jonge auteur zelf boeken uit te geven in het Nederlandse boekenlandschap. Aanwezigen kunnen o.a. deze unieke kans aangrijpen om de Chinese versie van “Vitya Malonti” zelf door te bladeren en persoonlijke gemaakte tekeningen en Chinese karakters te bekijken.

Schoolbezoeken: 1) €50,- per dagdeel + reiskostenvergoeding (€0,23 per kilometer) of 2) Aanschaf van de Jonas Dubelaar-serie (momenteel 3 boeken, commerciële prijs €22,50 per stuk). Een vergoeding plus het opnemen van de boeken in de schoolbibliotheek wordt natuurlijk op prijs gesteld. Specifieke wensen? Laat het vooral weten, alles is bespreekbaar en op maat te maken. Tip: de boeken zijn hardcovers met een prettig leesbaar lettertype voor leerlingen met dyslexie. Annemiek Steur wil ook graag deze leerlingen bereiken en leesplezier meegeven.

Lezingen: afhankelijk van de opdrachtgever en grootte van de locatie variërend van €50,- tot €200,-. Mogelijke thema’s: jonge auteur, zelf-uitgeven, business, tips en expertise voor beginnende schrijvers, vertalingen, internationaal podium, jeugd en lezen, leesplezier, het genre (jeugd)fantasy.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken qua invulling van de boeking en de definitieve prijs. Schroom niet om eerlijk aan te geven wat het budget is – er valt altijd een mouw aan te passen.