Feestdagen 2023

Laten we deze feestdagen bewijzen dat een boek een super leuk cadeau is. Een cadeau dat avontuurlijk is, ontspannend, waar je jezelf in kan verliezen en wat je niet na één keer lezen weggooit. Een speciale gebonden hardcover editie met hoofdstukversiering en een landkaart, ingepakt en gesigneerd door de auteur zelf. Hoe vaak krijg je zoiets cadeau?

Over de boekenserie “Jonas Dubelaar”

De jeugdfantasyreeks “Jonas Dubelaar” (10+) is bedoeld om een fijne leeservaring te geven aan jongeren. Ook als hij/zij moeite heeft met lezen (b.v. dyslexie). Omdat het leuk is en niet omdat het moet. Van Nederlandse bodem en voor jongens en meiden die lezen al leuk vinden en voor wie dat nog kan ontdekken.

dyslexie, hoofdstuk, inkijk, boek, lezen
Lettergrootte en hoofdstukversiering uit deel 2

“Grezhel, het horloge en de draak” is het eerste deel uit deze reeks voor 10 jaar tot onsterfelijk. De hoofdpersoon Jonas vindt een mysterieus zakhorloge op zolder, prutst ermee en wordt daardoor naar een magische wereld gesleurd. De drakenrijder die hem vindt, ziet meteen dat hij niet uit zijn wereld komt en vraagt hem mee te gaan naar de hoofdstad van Sjen’na om een magische test te ondergaan. Ga samen met Jonas het avontuur aan, maak kennis met een nieuwe wereld en leer magie samen met een draak.

Bekijk hier het inkijkexemplaar of schrijf je in voor “De gevangenneming van Iogar” voor een uitgebreidere indruk van de verhalen van Jonas Dubelaar en oordeel zelf. De boeken zijn ook verkrijgbaar als eboek in de webwinkel en via Kobo (plus).

Speciaal Feestdagen aanbod

  • 3 gesigneerde exemplaren (Deel 1, 2 en 3 van Jonas Dubelaar)
  • 75% korting op draken muurstickers (zolang de voorraad strekt)
  • Speciaal bericht voor de ontvanger van het cadeau
  • Gratis inpakservice
  • Gratis verzending
  • Gratis boekenleggers (2x)
  • Totaal: €70,- (je bespaart €14,45)
  • Aanbod loopt van 24 november t/m 29 december

Delen binnen de Jonas Dubelaar-serie

Wil je één boek cadeau doen? Omdat hij/zij deel 1 bijvoorbeeld al heeft? Klik op het gewenste boek voor meer informatie. Ook hier zit gratis cadeauservice bij.

Wat vonden anderen?

“Mijn zoon van 10 vond het een fantastisch boek en heeft het in 1 ruk uitgelezen. Dankjewel! Dit maakt ons leven een stuk draaglijker.”

“Ik heb zo genoten van dit verhaal! Een erg unieke wereld en magie. Het is een jeugdboek, maar dat maakt het niet minder leuk voor oudere lezers. Fijne vlotte schrijfstijl en je wordt zo het verhaal in gezogen! Zeker een aanrader voor alle Harry Potter en draken fans.”

“Wat een verrassend leuk jeugdboek is “Grezhel”. Ik heb het boek van begin tot het eind met veel plezier gelezen. Het boek leest erg fijn weg en je wordt meegenomen op een bijzondere reis. De doelgroep is van 10 t/m 14 jaar; het boek is daar echt goed voor geschreven.”

Lees hier meer recensies.

Volg Annemiek Steur/Jonas Dubelaar op

Heb je vragen over bepaalde informatie, jouw bestelling of iets anders? Neem dan contact op via dit formulier. We helpen je graag z.s.m.

Of

Visie

Lezen is leuk én belangrijk. Dat lijkt niet zo als je onze huidige maatschappij bekijkt: het verdwijnen van bibliotheken, het schrale aanbod van oorspronkelijk Nederlandstalig werk in de gemiddelde boekhandel. En probeer dan nog maar eens een leuk fantasy jeugdboek te vinden. Samen kunnen we daar onze eigen kleine bijdrage aan doen, door een boek(enpakket) cadeau te doen deze feestdagen. Ik maak er een feestelijk pakket van en jij zegt hiermee tegen de ontvanger: een boek is een superleuk cadeau!