Home

Annemiek Steur (1996) schrijft fantasy en geeft haar boeken uit. Daarnaast helpt zij jonge ambitieuze schrijvers met wat er allemaal bij schrijven en uitgeven komt kijken.

Op deze website kun je de ontwikkelingen van Annemiek en Jonas op de voet volgen en persoonlijke begeleiding krijgen. Ga naar de winkel voor het aanbod.

Geef je op! Hou jij, of houden jouw kinderen van Harry Potter, Eragon en/of Narnia? Laat dan je mailadres achter en ontvang de eerste 3 hoofdstukken van de avontuurlijke serie Jonas Dubelaar

Ja, ik ontvang graag de eerste 3 hoofdstukken van “Grezhel, het horloge en de man op de draak”

* vereist
Ja, ik wil graag auteurtips

* vereist
Over ons

Ik schrijf fantasy verhalen sinds ik 10 jaar was. Al sinds mijn 15e geef ik mijn eigen boeken uit. Ben ik de beste? Ben ik te jong? Wie zal het zeggen. Ik heb wel ervaring die bijna geen leeftijdsgenoot van mij heeft. De “Muze” in mij vertelt dat mijn verhaal de wereld in moet. Daarnaast help ik jou daar ook graag bij. Ik wil graag voor jou de mentor zijn die ik een paar jaar geleden had willen hebben.

Blog – elke 2e zondag van de maand

Hoelang is een boek.

In Nederlandse, maar ook internationale, groepen die schrijvers met elkaar verbinden, blijft dit een vraag die regelmatig terugkomt: hoe lang moet mijn boek zijn? En in het verlengde daarvan, hoe lang moet een hoofdstuk zijn? Ten eerste: dat zijn twee compleet verschillende vragen. Voor de lengte van een boek zijn er duidelijke richtlijnen en wat …

Contact

Annemiek Steur

Handels naam Annemiek Steur
KVK nummer 54342252
BTW nummer NL224672794B01
Vestigingadres Narcisstraat 3, Zwolle – dit is GEEN bezoekadres
Bankrekening 142863831
IBAN NL30RABO0142863831
BIC RABONL2U

Voor vragen neem contact op via het contactformulier.
Dit adres is altijd bereikbaar: annemiek@jonasdubelaar.com
Telefoon: +31 (6) 81 27 88 81 – liefst niet bellen, maar mailen