Terugtrekking project Dizary

Drie jaar heb ik gewerkt aan een novelle voor project Dizary voor een Nederlandse uitgeverij. Op social media en in mijn nieuwsbrief is dat je vast niet ontgaan. Recent heb ik besloten mezelf terug te trekken van dit project. Het bracht me niet wat ik ervan had gehoopt en het zorgde ervoor dat ik andere projecten heb laten vertragen of tijdelijk aan de kant heb gezet.

Nabije toekomst

Ik ga me met hernieuwde energie richten op de lopende projecten. Dat is voornamelijk verder schrijven aan de avontuurlijke jeugdserie “Jonas Dubelaar”. Ik kan vanwege omstandigheden nog geen heugelijke mededeling doen over de voortgang van deel 4. Ook heb ik de editing van de luisterboek versie van “Grezhel, het horloge en de man op de draak” (Jonas Dubelaar I ) opgepakt. Er wordt nog verkend in welke vorm dit op termijn gepubliceerd gaat worden – voor nu staat Kobo op de planning (waar de eboek versies al te vinden zijn).

Daarnaast ben ik al een tijdje bezig met een Chinese historische fantasyroman (standalone). Deze is ook naar de achtergrond verschoven maar is een project dat ik graag binnenkort weer oppak. Ik hoop dat ik jouw steun mag ontvangen in mijn keuze om me weer te richten op de schrijfactiviteiten die tot mijn kern behoren.

Activiteit

Verder blijf ik verschijnen op middeleeuwse en fantasy evenementen. Ik vind het contact met lezers erg leuk en daardoor gaan de boeken nog meer leven. Op de planning staat:

Juni:

24 & 25: Fable en Fantasy, Emmen (Drenthe)

Juli:

8 & 9: El Mundo Fantasia, Landgraaf (Limburg)

15: Magisch Verhalen Festival, Middachten Steeg (Gelderland)

Augustus:

3-6 Castlefest, Lisse (Zuid-Holland).

Zie ik jou daar?

Ik stel jouw mening op prijs: wat zie jij mij het liefst op korte termijn doen? Het volgende deel van Jonas Dubelaar, het audioboek of de Chinese standalone? Of iets anders?

2 antwoorden op “Terugtrekking project Dizary”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.