Cursus op Skillshare gaat live!

Hier en daar heb ik er al over bericht: ik werkte aan een cursus op het internationale platform Skillshare. Hier kun je allerlei vaardigheden leren, zoals werken met Photoshop, marketing en zelf heb ik een cursus van Jenna Moreci gevolgd over selfpublishing.

Zo kende ik Skillshare dus al. En in de zomer van 2023 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mezelf opgegeven voor het docentenprogramma. Ik dacht: ik word nooit geaccepteerd. Maar jawel! Ik mocht aan de slag als docent op Skillshare. Daarvoor heb ik meegedaan aan hun “Teacher’s challenge” (een voorwaarde). Zo heb ik een uitgebreid plan opgesteld, de cursus uitgewerkt, opgenomen en bewerkt. En vandaag staat het live!

De cursus “Fantasy author: build your own original language” vloeit voort uit de workshop “Fantasytalen verzinnen” die ik al eerder op evenementen gegeven heb, zoals Fantasyfest en Fantastic Reads and where to find them. Ik vond het toch moeilijk om mijn kennis in een half uur of een uur te proppen, dus ik vond een cursus op Skillshare een prachtige manier om mijn kennis en ervaring in het maken van een fantasytaal over te brengen. Ik wil namelijk zoveel mogelijk waarde geven!

Dat is niet alleen beperkt tot “hoe maak je een taal?” Ik adresseer ook hoe je hierover in het grote plaatje kunt nadenken. Hoe jij een fantasytaal neerzet, heeft namelijk impact op de leeservaring van jouw lezers en reviews. En hoe maak je het ook geloofwaardig? Dat deel ik allemaal in de cursus “Fantasy author: build your own original language”, samen met concrete voorbeelden van hoe ik het heb aangepakt.

Ben jij benieuwd? Klink dan hier om de cursus te bekijken.

Is deze cursus niet voor jou, maar ben je benieuwd naar al het andere waardevolle lesmateriaal dat op Skillshare te vinden is? Via dezelfde link kun je Skillshare een maand gratis uitproberen.

Ik hoop met deze cursus unieke waardevolle informatie en begeleiding te geven. Wat vind jij hiervan? Ik hoor het graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.