Verjaardag in de boekhandel

Aanstaande zaterdag vier ik mijn 26e verjaardag in boekhandel Wagner (Hoofdstraat 181, Sassenheim, ZH). Doorgaans vier ik mijn verjaardag thuis met familie en wat vrienden en ik wilde wel wat anders. Gelukkig kon ik wat regelen met de boekhandel en zo komt het dat ik mijn verjaardag omringd door boeken ga vieren! Dat vind ik toch bijzonder.

En jij bent natuurlijk uitgenodigd! Van 12:00-14:00 ben ik beschikbaar voor een gezellige ontmoeting en kun je een handtekening scoren bij mijn boeken. Uiteraard zal mijn hele oeuvre van vier (haha) boeken er liggen voor jou. Ook ligt er speciale artwork klaar van twee personages uit Jonas Dubelaar deel 3 “Trinsr, schaduwdieren en de Koningsraad”. Dit zijn Ruëlda Miradys en Balodyn Iganae, 2 rivalerende leden van de Koningsraad. Zegt de naam Iganae je iets? Dan zou ik maar goed opletten bij het lezen van deel 3 😉

Je kunt de boekhandel onder andere herkennen aan mijn grote kersverse rode banner van de cover van Jonas Dubelaar deel 3. Voor degenen die mij wat beter kennen: ik zeg al jaaaren dat ik een banner moest laten maken en nu eindelijk, sinds de oprichting van mijn eenmanszaak in 2012, heb ik voor het eerst een banner. Ik kan er nog steeds smakelijk om lachen.

Eerder in 2019 gaf ik in boekhandel Wagner een boekpresentatie ter viering van de herpublicatie en vertaling naar het Chinees van Vitya Malonti (zie afbeelding rechts). Ik vind het dus super leuk om hier weer terug te zijn.

Een verjaardag zou een verjaardag niet zijn als er geen traktatie zou zijn. Dat en de mooie boeken, puzzels e.d. die boekhandel Wagner te bieden heeft, lijken me een goed excuus om even binnen te hoppen. Zie ik jou daar? Ik heb er namelijk veel zin in!

De Bollenstreek Omroep was zo aardig om hier aandacht aan te besteden: bekijk het persbericht van de signeersessie hier: https://www.bollenstreekomroep.nl/events/sassenheim-signeersessie-auteur-annemiek-steur/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.